Zwarte koffie, macchiato & takkenthee


Wat vooraf ging

Oktober 2019 schreef ik Trippel trappel trippel trap voor een verhalenwedstrijd van Loft Books, met als thema December. Ik stuurde het verhaal in en behaalde de tweede prijs, waar ik heel blij mee was. Wat me ook goed deed, waren de positieve reacties op het verhaal. Mensen reageerden enthousiast en wilden weten hoe het afliep. Wat begon als een kort verhaal werd uiteindelijk de basis voor Zwarte koffie, macchiato & takkenthee.

 

Flaptekst

Sara leeft een gelukkig leventje met haar man Stef en twee dochtertjes Jenna en Liv. Sinds kort heeft ze ook nog eens een leuk baantje in de Bagels & Beans van haar beste vriendin Marit. Kortom, het leven lacht haar toe. Maar toch bekruipt haar soms een onbestemd gevoel. Steeds vaker maakt Stef opmerkingen waardoor ze zich onzeker gaat voelen en probeert hem zoveel mogelijk tegemoet te komen. Tot haar duidelijk wordt dat zij de enige is die bereid is te vechten voor hun huwelijk. Sara belandt in een rollercoaster aan emoties. Haar wereld staat volledig op z’n kop… net als haar woonkamer, wanneer op een ochtend blijkt dat Sinterklaas niet alleen voor haar dochters is langs geweest en ze op een wel heel ludieke manier op een blinddate wordt gevraagd. Is dit het werk van Stef? Of van die sexy Macchiato-man die duidelijk een oogje op haar heeft?

 

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Verschijnt: 8 juni 2021

Verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, of via websites als Bol of Libris. Dit boek verschijnt als paperback, e-book en audiobook.