Nieuws


Uitgeverij Zomer & Keuning organiseerde een fanfiction schrijfwedstrijd. Dat houdt in dat je je bij het schrijven van een verhaal laat inspireren door een verhaal / boek waar je fan van bent.
Ik besloot een poging te wagen en nu blijk ik met mijn verhaal De belofte de tweede prijs te hebben gewonnen! Ik ben er erg blij mee.

Concreet betekent dit dat er een redactieronde over het verhaal heen gaat en dat ze er een mooie cover bij ontwerpen. Vervolgens zal het verhaal een maand op de website van Zomer & Keuning te lezen zijn. Wanneer dit precies is, weet ik nog niet, maar ik hou jullie op de hoogte.

Een week nadat Zwarte koffie, macchiato en takkenthee is uitgekomen, verschijnt het boek in de top 20 van Hebban en zelfs op 3 in de categorie feelgood! Ook op Storytel doet het audiobook het goed. Deze week staat het boek daar op 4 in de top 10 en in de categorie romans op 1.
Vanaf deze plek wil ik alle lezers bedanken voor het achterlaten van een beoordeling, want daarmee worden boeken zichtbaar voor andere lezers.

Foto: Valeriesboekenwereld

Wat ben ik blij dat ik vandaag de titel en de cover van mijn eerste feelgood mag bekendmaken!

 

Vandaag al digitaal in De Bode, volgende week op papier…

Dit weekend verscheenĀ De stilte zegt genoeg!