Publicaties


Toen Jacodine eenmaal begon met schrijven, was ze niet meer te stuiten. Ze deed mee aan verschillende schrijfwedstrijden en nieuwe uitdagingen. Op deze pagina vind je gepubliceerd schrijfwerk. Eb en vloed van het leven is gratis te downloaden.

 


 

Auteurs voor Australië

Januari 2020 plaatste schrijfster Oli Veijn op Facebook een oproep met daarin de vraag of er schrijvers waren die wilden meewerken aan een bundel waarvan de opbrengsten naar een goed doel zouden gaan vanwege de hevige bosbranden in Australië. Jacodine besloot na een kleine aanmoediging een poging te wagen en een verhaal te schrijven. Zij vroeg haar twee proeflezers of ze de komende dagen beschikbaar waren om snel te lezen en te reageren, omdat het verhaal snel geschreven moest worden.

Sweekstars 2018

Najaar 2018 schreef Jacodine Eb en vloed van het leven voor een schrijfwedstrijd van Sweek en kwam daarmee als finalist in de bundel Korte Verhalen Sweekstars 2018.

“Mijmerend kijk ik uit over de zee, die zo zwart als de nacht is. Ik zie alleen de koppen van de golven in het maanlicht glinsteren en verderop in het water zie ik af en toe een groen of rood lichtje van een boei. Het was dom van mezelf om juist hiernaartoe te komen. Deze plek staat bol van de mooie herinneringen.”