Media


Op deze pagina kun je informatie vinden over wat er in de media is geweest over Jacodine en haar schrijversavonturen.


 

In gesprek met radio Omroep Zeeland

Vanmorgen vroeg kreeg Jacodine een appje van Remco van Schellen van Omroep Zeeland. Hij had namelijk een nieuwsbericht gelezen over een Amerikaans meisje dat via TikTok mensen met een eetstoornis probeert te helpen door ‘samen’ te eten. Aangezien hij eerder dit jaar Wat je zegt zie je zelf las, vroeg hij zich af: ‘Wat zou Jacodine daarvan vinden?’

Artikel in de PZC

Vandaag, 14 september, in de PZC:

Radio interview Omroep Zeeland

Vanmorgen had Jacodine een telefonisch interview met Martijn Katsman van Omroep Zeeland.

 

 

In ‘Zeeland wordt wakker’ op Omroep Zeeland

Remco van Schellen vroeg na Auteurs voor Australië contact op te nemen als Jacodine’s eigen boek zou uitkomen, dus deze week vond er een interview plaats, wat vanmorgen vroeg werd uitgezonden.

Artikel in de Middelburgse & Veerse Bode en De Bevelander

In februari had Jacodine vanwege de bundel Auteurs voor Australië een leuk gesprek met Eugène de Kok. Hij vroeg haar contact op te nemen als haar eigen boek uitkwam, dus zodra Wat je zegt zie je zelf in de boekhandel lag, stuurde ze de verslaggever van De Bode een mail.

Artikel in de Bode

Vandaag verscheen in de Internetbode een artikel dat door Eugene de Kok werd geschreven na een ontzettend leuk gesprek dat we hadden. Uiteraard was de aanleiding de bundel Auteurs voor Australië, maar er bleek nog heel veel meer te bespreken. Wie weet komt er nog eens een vervolg, de uitnodiging ligt er. Voor nu heeft het in ieder geval tot dit artikel geleid.