Media


Op deze pagina kun je informatie vinden over wat er in de media is geweest over mijn schrijversavonturen.


 

Op Radio Omroep Zeeland!

Maandagochtend 17 januari, voor dag en dauw, een kort gesprek met Remco van Schellen van Omroep Zeeland op de radio. Wil je het beluisteren? Klik dan op de link.

 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'LICHT ande Velde HET Jacodinc EN IN JOU MIJ Clavis'

Podcast over PDS

Wat is het soms toch bijzonder hoe mensen op je pad komen…

Tijdens het schrijven vanย Het licht in jou en mij stuitte ik op TikTok op een filmpje van Naomi Reesing. Ze liet haar zwangere buik zien, leek het. Alleen bleek ze niet zwanger, maar was haar buik opgezet door poep.

Iemand die hier zo open was, die wilde ik benaderen of zij me meer wilde vertellen om het personage van Elin vorm te geven. Naomi reageerde enthousiast en we hadden meerdere keren contact. En nu heeft ze een podcast opgenomen waarin we daar dieper op in gaan. Klik op de link om te kunnen luisteren naar deze aflevering! We gaan dieper in op onze kennismaking, het boek en PDS.

 

Radio Omroep Zeeland over het reizende exemplaar

Op 2 januari sprak ik met Remco van Schellen in een radio-uitzending van Omroep Zeeland over de reis van De stilte zegt genoeg. Het was de bedoeling dat het boek na een jaar terug in mijn bezit zou zijn, maar dat was niet het geval. Hier kun je het gesprek dat we voerden beluisteren.

Toen ik eind januari toch een berichtje kreeg van een lezer dat zij het boek had en ze het netjes naar me opstuurde, liet ik dat, zoals beloofd, aan Remco weten. Hier hoor je ons gesprek, dat op 13 februari in alle vroegte uitgezonden werd.

 

Kan een afbeelding zijn van binnen

In de Middelburgse en Veerse Bode!

Ik benaderde De Bode in verband met de Boekenweek van Jongeren en dat vonden ze een heel mooi onderwerp. Dus volgde er een interview. En of de fotograaf langs mocht komen voor een foto voor de voorpagina. Tuurlijk! Wist ik veel dat die foto de hele voorpagina in beslag zou nemen? Haha, even schrikken.

Hier vind je de link naar de digitale versie van De Bode en op bladzijde 3 vind je 3 stukjes over de Boekenweek van Jongeren.

 

 

Podcast Bagels&Beans

In maart ging ik in de vestiging Haroekoeplein met Nathalie van Bagels&Beans in gesprek. Met koptelefoon op. Microfoon voor mijn neus (lees: mond). Klanten en personeel om ons heen. Het werd een gezellig gesprek en daar is nu een podcast van gemaakt.

Ga er lekker voorzitten met een bakkie koffie of glas takkenthee ๐Ÿ™‚

 

 

Podcast DailyChannel.FM

Begin maart was ik voor de signeersessie van Bagels en een bakkie troost bij Bagels & Beans Haroekoeplein en daar ontmoette ik een jongeman die vertelde dat zijn vader podcasts over boeken maakt voor De Nationale Ziekenomroep van DailyChannel.FM. Via hem kwam ik in contact met Evert Kupers, zijn vader, en die vroeg me mee te werken aan de podcast. Een week of 5 geleden sprak ik dus allerlei stukjes tekst in en vandaag is Wat je zegt zie je zelf in de podcast opgenomen.
De komende weken komen mijn andere boeken ook aan bod.

Wil je horen wat ik over Wat je zegt zie je zelf te vertellen heb? Klik dan door naar de betreffende pagina! Op 5.36 min. in deel 2 word ik koninklijk aangekondigd ๐Ÿ˜‰

Ook De stilte zegt genoeg en Steen voor steen hebben een eigen podcast gekregen