Cover en titel reveal


27 maart 2020

Inmiddels weten behoorlijk wat mensen dat deze zomer mijn debuut zal uitkomen, een Young Adult over een meisje dat vecht tegen haar eetstoornis, maar nu mogen de cover en de titel bekend worden gemaakt. Deze week verscheen namelijk de folder met de zomeraanbieding van Clavis… en daar staat ook Wat je zegt zie je zelf in.

 

Een aangrijpende maar hoopvolle young adult over een eetstoornis geschreven door een behandelaar binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie.

 

Ellendig! Zo voelt Marscha zich als ze voor een vakantie van drie weken met haar ouders en broertje in Zuid-Frankrijk aankomt, want haar eetstoornis en alle angsten die daarbij horen, reizen gewoon met haar mee. Toch is ze vastberaden de strijd aan te gaan en het normale leven op te pakken. Als ze op camping Le Tournesol de vrolijke, aantrekkelijke Ruben leert kennen, weet ze niet of dat het makkelijker of juist nog moeilijker maakt.