Vandaag verschenen!


18 juli 2020

Gisteren kreeg Jacodine, twee weken voor de geplande datum, plots het bericht dat Wat je zegt zie je zelf was uitgekomen en vanaf vandaag is hij officieel overal verkrijgbaar!

Zodra Jacodine hoorde dat haar boek was uitgekomen, nam zij contact op met De Drvkkery in Middelburg en die besloten het boek direct te bestellen. Vandaag belde de medewerkster op met de mededeling dat de boeken waren geleverd, dus Jacodine stapte direct in de auto om zelf een eerste exemplaar te kopen, te ongeduldig om te wachten tot de auteursexemplaren thuis bezorgd zouden worden.

Bij De Drvkkery lag een mooi stapeltje en zodra Jacodine werd gespot (viel niet op dat iemand tig foto’s loopt te maken met één bepaald boek), vroeg de medewerkster haar een paar exemplaren te signeren. Hartstikke leuk!

Daarna door naar de kassa!