Vandaag verschenen!


18 juli 2020

Gisteren kreeg ik, twee weken voor de geplande datum, plotseling het bericht dat Wat je zegt zie je zelf was uitgekomen en vanaf vandaag is hij officieel overal verkrijgbaar!

Zodra ik hoorde dat mijn boek was uitgekomen, nam ik contact op met De Drvkkery in Middelburg en die besloten het boek direct te bestellen. Vandaag belde de medewerkster op met de mededeling dat de boeken waren geleverd, dus stapte ik direct in de auto om zelf een eerste exemplaar te kopen, te ongeduldig om te wachten tot de auteursexemplaren thuis bezorgd zouden worden.

Bij De Drvkkery lag een mooi stapeltje en zodra ik werd gespot (valt niet op dat iemand tig foto’s maakt met één bepaald boek), vroeg de medewerkster of ik een paar exemplaren wilde signeren. Hartstikke leuk!

Daarna door naar de kassa!