In gesprek met radio Omroep Zeeland


16 november 2020

Vanmorgen vroeg kreeg ik een appje van Remco van Schellen van Omroep Zeeland. Hij had namelijk een nieuwsbericht gelezen over een Amerikaans meisje dat via TikTok mensen met een eetstoornis probeert te helpen door ‘samen’ te eten. Aangezien hij eerder dit jaar Wat je zegt zie je zelf las, vroeg hij zich af: ‘Wat zou Jacodine daarvan vinden?’

Hij besloot te appen met de vraag of hij me mocht bellen en zo kwam het dat ik even na acht uur live in de radio-uitzending zat. Enigszins overvallen (want ik las zijn vraag pas een kwartier van tevoren), nog onbekend met het fenomeen, maar zeker bereid om erover in gesprek te gaan, nam ik de uitnodiging aan.

Luister hieronder het fragment door op de witte balkjes in het bericht te klikken. Het NOS-bericht kun je lezen via deze link.