Workshop of lezing?


28 september 2021

Wil je dat ik bij jullie op school kom om iets over mijn boeken te vertellen of een workshop over schrijven te geven? Ik kom graag langs!

In een lezing vertel ik graag over de onderwerpen van mijn young adults. Dat betekent dat ik vanuit mijn werkervaring als behandelaar voorlichting en uitleg kan geven over eetstoornissen, rouw, zelfbeschadiging, trauma’s of andere problematieken. Of willen jullie het juist hebben over schrijven en lezen? Dan kan het een schrijfworkshop worden. Bij beide opties ga ik interactief te werk en in gesprek met de deelnemers.

Ter voorbereiding is het handig als leerlingen al een beetje weten wie er in de klas komt en waar mijn boeken over gaan. In de klas kan hier vooraf al over gesproken worden en leerlingen kunnen een kijkje nemen op mijn website of de social mediakanalen. Door er van te voren al aandacht te besteden kunnen leerlingen beter bedenken welke vragen ze willen stellen.
Op mijn website is een  gratis leesfragment van Steen voor steen te vinden.

Heb je vragen of ideeën over een auteursbezoek? Maak dan gebruik van het contactformulier.  Je kunt me ook uitnodigen via de Schrijverscentrale.