Storm in een glas takkenthee


Wat vooraf ging

Na de verschijning van ‘Takkenthee’ en ‘Bagels’ had ik er moeite mee afscheid te moeten nemen van de heerlijke personages in deze twee boeken en in een gesprek met een andere auteur ontstond daardoor het idee om een novelle als extraatje te schrijven. Een extraatje voor de lezers, maar dus ook voor mezelf.
Dat extraatje werd een compleet boek, want er gebeurde veel meer dan verwacht in Sara’s leven. Ik hoop dat jullie net zo van het tweede deel over Sara, Jenna en Liv zullen genieten als ik heb gedaan.

 

Flaptekst

Na een turbulente scheiding heeft Sara bij Camiel opnieuw de liefde gevonden. Met volle teugen geniet ze van hun nieuw samengestelde gezin. Daarnaast werkt ze met plezier in de Bagels & Beans-vestiging van haar vriendin Marit en heeft ze een modus gevonden in de omgang met haar ex Stef. Helaas komt daar verandering in wanneer Stef hoort dat Sara ten huwelijk is gevraagd door Camiel. Hij haalt van alles uit de kast om haar zover te krijgen bij hem terug te komen. Wanneer in haar familie ook nog het noodlot toeslaat, is een bruiloft wel het laatste waar haar hoofd naar staat. In dit vervolg op Zwarte koffie, macchiato en takkenthee lees je hoe het verder gaat met Sara en haar dochtertjes Jenna en Liv. Weet Sara het hoofd boven water te houden? En is de liefde tussen haar en Camiel sterk genoeg om te overleven in de storm in hun glas takkenthee?

 

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Verschijningsdatum: 16 november 2022

 

 

Quotes op de achterflap:
De spanningsboog, de beeldende schrijfstijl en de scènes die uit het leven zijn gegrepen… Jacodine doet het weer! Een verhaal met oude bekenden, maar met nieuwe, interessante plot twists. Het is een verhaal dat je pakt en niet meer loslaat. – Anja Janssen, feelgood auteur
Chantal Claassen:
Als geen ander weet Jacodine emoties van personages zo treffend over te brengen dat je er als lezer helemaal in wordt meegezogen. Herkenbaarheid, diepgang en humor kenmerken haar ijzersterke feelgoodromans. – Chantal Claassen, feelgood auteur