Sweekstars 2018


15 februari 2020

Najaar 2018 schreef ik Eb en vloed van het leven voor een schrijfwedstrijd van Sweek en kwam daarmee als finalist in de bundel Korte Verhalen Sweekstars 2018.

“Mijmerend kijk ik uit over de zee, die zo zwart als de nacht is. Ik zie alleen de koppen van de golven in het maanlicht glinsteren en verderop in het water zie ik af en toe een groen of rood lichtje van een boei. Het was dom van mezelf om juist hiernaartoe te komen. Deze plek staat bol van de mooie herinneringen.” 

 

 

Reacties van lezers:

“Zojuist genoten van je verhaal. Ik vond het echt heel erg leuk, een pageturner. Het las lekker vlot weg en was heel beeldend geschreven. Soms was het net of jij aan het voorlezen was, ik kon het je zo horen zeggen.” – Lenni

“Leuk verhaal, ik wil meer lezen!” – Judy